måndag, augusti 17, 2009

Inriktningar på Bishops Arms Göteborg

Jag tittade förbi Bishops Arms Plaza (Domkyrkan) på väg hem från jobbet idag. Trevligare att vänta på buss inomhus än utomhus. Då lade jag märke till en stor skylt som fångade mitt intresse!




REA 28-30 aug? Jaså? Trevligt. Nytt sortiment med provning den 31 augusti? Tell me more!

Snackade med killen i baren, BA i Göteborg ska visst dela upp sig lite och ha lite specialiteter. Detta blir inriktningarna:

Bishops Arms Plaza (Domkyrkan): Belgiskt

Bishops Arms Järntorget: Mörkt; porter och stout

Bishops Arms Avenyn: Amerikanskt

Jag utgår från att de säljer fulla sortiment och endast specialiserar sig inom dessa områden. Mycket roligt att de skapar sig en "spetskompetens" och spontant känns Järntorget och mörkt helrätt. Domkyrkan och belgiskt vet jag inte, men Avenyn och amerikanskt känns ganska rätt också.

Go Bishops! Jag tycker förvisso fortfarande att det är lite dyrt där, men kul att se att man tar det ökade ölintresset på allvar. Man väljer att inte bara vara "stället med en massa öl" utan tar sig en inriktning och blir "stället med en massa öl som är grymma på belgo/amerikanskt/svart."

Daniel

2 kommentarer:

  1. Absolut en rolig satsning. De måste väl göra något känner de nu när Ölrepubliken snart slår upp portarna?

    Undrar vad man kan hitta på "REA". Om det gäller fat eller flaska. Kanske värt ett besök om man ändå råkar vara ledig, lön har man ju precis fått iaf :)

    SvaraRadera