fredag, september 04, 2009

Schnille och Schmak flyttar in i nybygge

För att göra bloggen mer lättnavigerad och lättläst har vi tagit fram en ny design. För att ni inte ska känna er allt för vilsna följer här en kort guidad tur:







Strax under bannern har det tillkommit en länk till vår dryckesförening Handels Schenier. Till höger om den hittar ni en sökruta.









I högra menyn har en länk till vårt rss-flöde tillkommit. Bra att ha om man vill prenumerera via exempelvis Google Reader.











För att det ska bli lättare att hänga med när vi publicerar inlägg hittar ni de fem senaste inläggen samlade i menyn.









Vi har även samlat ihop våra viktigaste kategorier. Underlättar förhoppningsvis om du söker efter något speciellt. Om inte annat så är det ett filter för att undvika det värsta svamlet.








Även betygen har fått sig en uppfräschning. Vi tyckte att det fungerade väl att recensera öl efter helhetsintryck. Det passar oss även väl att inte gå in på decimaler. Främst för att vi inte kommer ihåg skillnaden mellan 5,3 och 5,75. För att bättre passa öl har vi frångått Guide Rouge-inspirationen och försökt ta fram ett tydligare system.









För dig som vill kontakta oss med vanlig post har vi nu en adress dit ni kan vända er.










Till sist har vi även lagt till ett kontaktformulär för att det ska vara enkelt att nås oss.











Vi vill gärna höra vad ni tycker om den nya designen. Bra eller dåligt? En utveckling eller en försämring? Något vi har missat? Buggar? Eller är allt bara toppen? Kör på bara. Alla åsikter är välkomna.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar