onsdag, september 09, 2009

Fyllebloggning från Haket - på Victors begäran!

Idag har vi haft att göra må ni tro!

Jag och Carl ställde upp ett bord och presenterade oss för nya studenter på Handels nollning Vi gjorde ett trevligt intryck tror jag. Vi fick inviga våra stiliga tröjor också.


Vi presenterade oss och vår verksamhet. När vi var klara kilade vi till Bishops Järntorget och provade en Sierra Nevada Harvest Ale (mycket tråkigare än förra gången) och en Strömsholms Bryggeri Slussvaktaren.

Efter denna föga inspirerande upplevelse gick vi till The Rover där vi blev uppmärksammade av Victor från Något att dricka. Några mycket trevliga öl senare kilar vi därifrån och går till Haket. Där sitter vi nu och fullkomligt njuter av en Ølfabrikken Porter och snackar strunt med Thomas. Varför detta? Jo Victor skulle promenera hem med sin tjej och han önskade sig tre inlägg innan han kom hem.

Tre inlägg är nog lite väl, även för mig, men ett kan han få! Tackar för sällskapet och snacket!

På lördag 15.00 är det även någon lambikprovning på Haket, tillsammans med Svenska Ölfrämjandet. Kan vara värt att gå med nu.

Daniel

3 kommentarer:

  1. Håll händerna borta från Kosacken i alla fall. Om ni inte är ute efter en imperial stout som mest bara smakar lambic. Surt sa räven...

    SvaraRadera
  2. Det var trevligt att råkas och kudos för er fyllebloggning!

    SvaraRadera
  3. Detsamma. Alltid kul att råka på en ölbloggare. Särskilt kul när man delar en trevlig Gueuze.

    SvaraRadera