Vi skriver om hembryggning, nyheter, vi har varit på mässor, bryggeribesök, vallfärder till Köpenhamn. Vi har provat världens starkaste öl, tre gånger. Jag har utvecklats och blivit bättre på fotografering, video, alla tekniska bitar bakom men framförallt har jag lärt mig väldigt mycket om öl och jag börjar inse hur lite jag vet, än idag.
Jag hoppas att nästkommande år låter mig ha en lika brant inlärningskurva i ämnet och jag hoppas ni tycker det är kul att läsa Schnille och Schmak.
Har ni idéer och tankar så är ni alltid välkomna att höra av er, antingen i kommentarerna eller via mejl.
Glad påsk och tack för att ni läser oss!
Daniel
Grattis och hoppas det blir lika bra i framtiden!
SvaraRaderaHipp hipp hurra! Grattis på tvåårsdagen :)
SvaraRaderaGrattis!!!
SvaraRaderaCongrats to both of you. You were one of the very first Swedish beer blogs I followed and still do to this day. Keep it up!
SvaraRadera"Idag är det två dagar sedan jag skrev det första inlägget.", borde väl vara "två år sedan"
SvaraRaderaAnonym: Tack!
SvaraRaderaVi kanske ska börja med korrekturläsning så här efter två år.
Daniel
Grattis på tvåårsdagen!
SvaraRadera//Jessica
Grattis och fortsätt jobba på! Alltid läsvärda inlägg här. //Daniel
SvaraRaderaGrattis! En av mina favoritbloggar!
SvaraRaderaGrattis! Jag gillar ert arbete.
SvaraRaderaTil lykke fra Beerticker.dk.
SvaraRaderaGrattis! Kämpa på.
SvaraRaderaGratulerar! Ska bli ett nöje att följa er i flera år till!
SvaraRadera